Acht tips in moordzaak Seringenplantsoen Ridderkerk

Acht tips in moordzaak Seringenplantsoen Ridderkerk

Bij het politieteam dat de moord op Tweede Paasdag op een 33-jarige Albanees in Ridderkerk onderzoekt, zijn na Opsporing Verzocht acht tips binnengekomen. Ook heeft zich de scooterrijder gemeld die werd gezocht. Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de moord op de 33-jarige Albanees Ilirjan Sula. Die werd op 6 april, tweede paasdag, ’s avonds na half 12 doodgeschoten toen hij met een zwarte Smart arriveerde bij een flat op het Seringenplantsoen in Ridderkerk. In een uitgebreide reconstructie werd de vluchtauto, een zwart/grijze BMW, getoond die diezelfde nacht vanaf de Regenboogkade de Nieuwe Maas in werd geduwd.

Op de Regenboogkade was eerder die dag een scooter gezien waarvan de bestuurder mogelijk belangrijke informatie had. Deze man heeft zich gemeld, maar dat heeft verder geen nieuwe informatie opgeleverd. Na de uitzending kwamen acht tips binnen die nu verder op bruikbaarheid worden onderzocht.

Een team van 20 rechercheurs startte op 7 april een uitgebreid onderzoek dat nog volop in gang is. Informatie over het slachtoffer, over zijn contacten en verblijfplaatsen blijft nog steeds zeer welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.