Aanhouding voor moord Nieuwe Kerkplaats Vlaardingen

Aanhouding voor moord Nieuwe Kerkplaats Vlaardingen

Een 31-jarige man uit Vlaardingen is woensdagochtend door de politie aangehouden. De Vlaardinger wordt verdacht van medeplichtigheid bij de moord van Jeffrey Macintosch. Zaterdagavond 7 september 2013 werd zijn overleden lichaam aangetroffen in een huis aan de Nieuwe Kerkplaats in Vlaardingen. Hij bleek door vuurwapengeweld te zijn omgekomen.

Rechercheurs gingen opnieuw de zaak bekijken na nieuw binnengekomen informatie. Op basis daarvan werd vanochtend tot de arrestatie overgegaan. De arrestant wordt verdacht van het leveren van het moordwapen waarbij Jeffrey omkwam. Ondanks vele zoektochten, inspanningen en onderzoeken is ondanks dat het wapen niet meer gevonden.

Op 7 september werden al eerder twee verdachten aangehouden maar werden later weer op vrije voeten gesteld. Het tweetal blijft nog wel als verdachten beschouwd.

Meer informatie is welkom
Het opsporingsonderzoek naar dit misdrijf is in volle gang. De politie vraagt iedereen die eerder nog niet informatie over dit misdrijf heeft gedeeld, om dit alsnog te doen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0900-8844, team Kerkplaats. Alle informatie die duidelijkheid over dit misdrijf kan geven is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.