800 euro lichter vanwege straatroof door nepagenten in centrum Rotterdam

800 euro lichter vanwege straatroof door nepagenten in centrum Rotterdam

Dinsdagmiddag beroofden nepagenten in de Conradstraat in Rotterdam een 28-jarige Albaniër van 800 euro. Camera’s registreerden de straatroof en surveillerende agenten startten een zoekactie in de omgeving maar konden niemand aanhouden. De politie zoekt getuigen. 

Drie mannen spraken de Albaniër om 12:45 uur aan. De oplichters zeiden dat zij van de politie waren en toonden een pasje dat deed vermoeden dat het agenten waren. Ze droegen een blauw vest met een gouden logo op de mouw en een van hen had een gouden logo op zijn pet. De ‘agenten’ doorzochten de spullen van de Albaniër en voordat het slachtoffer het door had was hij 800 euro lichter. 

Camera’s in het centrum van Rotterdam registreerden de straatroof en een oplettende observant alarmeerde surveillerende agenten. Deze zochten tevergeefs in de omgeving naar de dieven, maar troffen wel het slachtoffer die zijn verhaal deed. De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van de laffe diefstal. Was u getuige van de straatroof en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.