51-jarige man mishandeld op de Lijnbaan in Rotterdam

51-jarige man mishandeld op de Lijnbaan in Rotterdam

Zondag 27 maart is in de vroege ochtend een 51-jarige Rotterdammer mishandeld op de Lijnbaan in Rotterdam. Waarschijnlijk door een man die even daarvoor al betrokken was bij een andere vechtpartij. De politie zoekt getuigen.

De nacht van zaterdag 26 op zondag 27 maart was het latere slachtoffer samen met drie vrienden naar het Stadhuisplein in Rotterdam gegaan. Om een uur of vier ’s morgens wilden zij weer naar huis vertrekken als zij op het Stadhuisplein een vechtpartij zien. Ze besluiten nog even te wachten tot het buiten weer rustig is. Later, als het inderdaad weer rustig is, vertrekken zij richting Lijnbaan.

Het volgende moment wordt het slachtoffer wakker, liggend op de grond, terwijl een vriend hem vasthoudt. Agenten komen en een ambulance. Hij hoort van zijn vrienden dat hij is geslagen en dat hij twee minuten bewusteloos is geweest. Het slachtoffer herinnert zich twee jongens met een bebloed gezicht, een jongen met zwart haar waarvan zijn gezicht onder het bloed zat en daarnaast een grotere jongen met blonde krullen die ook onder het bloed zat. Van de klap die hij van één van deze mannen heeft gehad, kan hij zich niks meer herinneren. De flinke bult op zijn hoofd is echter het bewijs van het geweld dat hem is aangedaan. De ambulancemedewerkers nemen de Rotterdammer mee naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de mishandeling en komt graag in contact met getuigen. Heeft u zondag 27 maart iets gezien in de omgeving van de Lijnbaan, dan horen wij graag van u. U kunt bellen met 0900-8844, uw tip achterlaten via politie.nl of als u liever anoniem wilt blijven via M. op 0800-7000.