5,5 kilo heroïne gevonden in spookwoning aan het Weena

5,5 kilo heroïne gevonden in spookwoning aan het Weena

De politie heeft in een woning aan het Weena in Rotterdam 5,5 kilo heroïne aangetroffen. De politie trad op donderdag 8 juli de woning binnen nadat er via Meld Misdaad Anoniem meerdere meldingen over deze woning waren gedaan. Niemand is aangehouden. 

Bij Meld Misdaad Anoniem kwamen meldingen binnen dat er mogelijk drugsgerelateerde activiteiten plaatsvonden in een woning aan het Weena. Op basis van deze informatie trad op woensdag 8 juli een team van team Paraatheid deze woning binnen. Daar trof de politie 5,5 kilo heroïne aan.

De woning lijkt te worden gebruikt voor het bewerken verhandelen en verkopen van heroïne. Er werd apparatuur aangetroffen die daarvoor gebruikt kan worden.

Vermoedelijk gaat het hier om een appartement met zogenaamde spookbewoners; het appartement wordt niet officieel bewoond, maar omwonenden zien wel veel beweging. Op het moment dat de politie de woning betrad, waren er geen personen in de woning aanwezig. Wel wordt er onderzocht van wie de woning is en wie er gebruik van maakten.